6 personen
Ingrediënten

- 300 gram gehakt
- snuf paprikapoeder
- snuf knoflookpoeder
- snuf peper en zout
- 1200 ml water
- 2 blokjes groentebouillon
- 250 gram fijne soepgroenten
- 1 grote ui
- 1 klontje boter
Bereiding
- Meng het gehakt met de kruiden en draai er kleine balletjes van.
- Snipper de ui. Smelt de boter in een soeppan.
- Fruit de ui aan tot deze bruin begint te kleuren.
- Voeg de soepgroente toe en bak 1 minuutje mee.
- Voeg dan het water en de groentebouillon blokjes toe en breng aan de kook.
- Voeg de gehaktballetjes toe. (kant en klaar of zelf gedraaid)
- Laat de soep nog 10 minuutjes zachtjes doorkoken.
- Serveer eventueel de soep met sesam soepstengels.
- Vervang de soepgroenten voor 250 gram uienringen voor het maken van uiensoep.
-
Voorgegaarde soepballen€3.50 incl. btw
-
HOH gehakt gekruid ca 500gram€3.95 incl. btw
-
Rundergehakt gekruid ca 500gram€4.50 incl. btw