4 stuks
Ingrediënten

- 500 gram rundergehakt
- 1 ei
- paneermeel
- 1 gesneden rode ui
- gemengde sla
- ½ eetlepel worcestersaus
- 4 plakjes cheddar kaas
- 4 plakken bacon
- paar plakjes augurk
- tomatenketchup
- 4 hamburger broodjes
- snufje peper
- snufje zout
Bereiding
- Bak de bacon uit in een pan en laat uitlekken op een papiertje.
- Doe het gehakt in een kom en meng het ei er door en genoeg paneermeel om er stevige burgers mee te vormen.
- Voeg een snuf peper, zout, halve rode ui en de worcestersaus toe.
- Verdeel het gehakt in vieren en maak er mooie burgers van.
- Bak de burgers in een pan of op de BBQ gaar in ca 8 minuten.
- Snijd de broodjes open (rooster ze eventueel nog kort) en verdeel wat gemengde sla er over.
- Leg er een burger op en meteen een plakje cheddar kaas zodat deze een beetje smelt.
- Leg er een plakje gebakken bacon, rode ui en wat plakjes augurk op.
- Maak het af met wat ketchup.
-
Tomaten relish 350gram€4.95 incl. btw
-
Rundergehakt gekruid ca 500gram€4.95 incl. btw
-
Scharreleieren 30st€4.50 incl. btw