voor 5 grote gehaktballen
ingrediënten

- 500 gram gehakt (h.o.h)
- snufje knoflookpoeder
- 1 ei
- 1 theelepel mosterd
- 40 gram paneermeel
- snufje peper
- snufje zout
- snufje paprikapoeder
- 1 eetlepel tomatenketchup
- bakboter
Bereiding
- Meng het gehakt met het ei, knoflookpoeder, mosterd, peper, zout, paprikapoeder, tomatenketchup en paneermeel.
- Kneed dit met je handen goed door elkaar.
- Voeg eventueel een beetje extra paneermeel toe als het mengsel nog erg nat is.
- Draai er mooie egale ballen van met je handpalmen, je kunt hier 5 grote ballen maken. Zorg dat er weinig of geen naden meer te zien zijn, hierdoor valt hij minder snel uit elkaar.
- Verhit een beetje boter in een koekenpan of braadpan.
- Leg de gehaktballen er in en bak eerst op hoog vuur rondom bruin.
- Zet het vuur daarna lager en bak de grote ballen in 20 minuten gaar.
- Serveer de gehaktballen bij de gewenste maaltijd.
-
HOH gehakt gekruid ca 500gram€3.95 incl. btw
-
HOH gehakt gekruid ca 1000gram€6.95 incl. btw