voor 3 a 4 personen
Ingrediënten
- lamskoteletten
- 1 rode peper
- 1 bosje munt
- 1 rode ui
- 1 teentje knoflook
- 1 komkommer
- 250 ml Griekse yoghurt
- 1 limoen
- snufje zout
Bereiding

- Halveer de rode peper over de lengte, verwijder de zaadlijsten en snijd de peper in kleine stukjes.
- Pluk en hak de munt fijn.
- Pel en snipper de ui.
- Pel en snijd de knoflook fijn.
- Rasp de komkommer en knijp het vocht er een beetje uit.
- Meng de Griekse yoghurt met de komkommer, peper, munt, ui, knoflook en het sap uit de limoen.
- Breng het op smaak met een snufje zout.
- Serveer de lamskoteletten op een bedje van quinoa en lepel de saus over de lam.
- Voeg bij de garnering nog eventuele tomaten toe.
-
Lamsrack€19.95 incl. btw
-
Rode wijn Les Gites€5.49 incl. btw
-
Olijfolie€5.95 incl. btw