4 personen
Ingrediënten
- 750 gram runderriblappen
- 500 gram wortelen
- 300 gram champignons
- 2 lenteuitjes
- 750 ml runderbouillon
- 2 laurierblaadjes
- takje rozemarijn
- blikje tomatenpuree
- 1 plakje ontbijtkoek
Bereiding

- Verwarm de boter in de pan.
- Snijd te runderriblappen in grote stukken.
- Bak het vlees aan in de pan, zorg er voor dat alle kanten kort aangebakken zijn.
- Voeg de runderbouillon toe en breng dit aan de kook, zet het vuur hierna laag.
- Voeg de rozemarijn, laurierblaadjes en tomatenpuree toe.
- Laat dit meestoven met de deksel op de pan.
- Snijd de wortels, champignons en lenteui in plakjes
- Voeg dit nadat het vlees 2 uur heeft gestoven toe.
- Laat dit met de deksel op de pan nog een uurtje meestoven tot het vlees mooi gaar en zacht is.
- Verkruimel het plakje ontbijtkoek en roer dit door de lenteschotel.
- Serveer de lentestoof met gekookte aardappelen of aardappelpuree.
Onze producten
-
Rode wijn Les Gites€5.49 incl. btw
-
Runderriblap ca 1000gProduct in de uitverkoop€9.99 incl. btw