voor 4 personen
Ingrediënten

- 500 gram kipfilet
- 1 ui
- 250 ml room
- 250 gram cherrytomaten
- snufje peper
- snufje zout
- scheutje olijfolie
- 60 gram pijnboompitten (geroosterd)
- rucola sla
- 4 eetlepels verse pesto
- 300 gram pasta
Bereiding
- Snipper het uitje en fruit even aan in een scheutje olijfolie.
- Snijd de kip in blokjes en voeg de kip toe en bak ongeveer 5 minuten.
- Kook ondertussen de pasta gaar.
- Voeg de verse pesto en room toe aan de kip en roer goed door.
- Proef nog even of er nog peper of zout bij moet.
- Laat de pesto saus een paar minuutjes zachtjes pruttelen.
- Voeg dan de gekookte pasta toe en schep er doorheen.
- Halveer de tomaatjes en roer ook door de pasta en verwarm nog een minuutje mee.
- Serveer de pasta in de pan of op een bord met een handje rucola en de geroosterde pijnboompitten.
- Voeg eventueel naar wens nog wat gemalen kaas toe.
-
Gemalen kaas 500 gram€4.95 incl. btw
-
Olijfolie€5.95 incl. btw