4 personen
Ingrediënten

- 4 varkenfiletlapjes a
- 4 eetlepels mosterd
- 3 eetlepels fijn gehakte peterselie of koriander
- 100 milliliter magere yoghurt
- 3 eetlepels bloem
- 100 gram paneermeel
- 4 eetlepels olijfolie
- 1 blik of verse ananasschijven
- snufje gemalen peper
- snufje zout
Bereiding
- Meng de yoghurt met de mosterd en de peterselie.
- Wentel de varkensfiletlapjes door de bloem en bestrijk ze met het mosterdmengsel.
- Meng zout en versgemalen peper door het paneermeel en bestrooi de filetlapjes ermee.
- Druk het paneermeel goed aan en zet het vlees circa 30 minuten in de koelkast.
- Verhit de olie en bak de filetlapjes 4-5 minuten per kant op middelhoge stand.
- Serveer het vlees met een gebakken schijf ananas.
- Serveer het vlees met aardappelpartjes.
-
Olijfolie€5.95 incl. btw
-
Mosterd fijn€4.95 incl. btw